Gezinsbond Ichtegem  -  Groeit met je mee
kopieer onderstaande link in je browser en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

https://www.facebook.com/gezinsbond8480  

NIEUWE ECHO  januari 2019
  Raadpleeg hier het agenda via jaarprogramma 2019
Hieronder vind je een verslag van de voorbije activiteiten maar ook de aankondiging van nieuwe activiteiten.


Met dank aan onze adverteerders!  We bevelen hen u warm aan.Alle info over de ledenvoordelen kan je vinden op de gloednieuwe website:

https://ledenvoordelen.gezinsbond.be/kortingen

        

Prins en Prinsescarnaval 2019!


Op avontuur met piraat Lollebol en enthousiaste kinderen.Wie stuurt me de naam door van prins -en/of prinsescarnaval? Graag aan chris.dewaele@gezinsbondichtegem.be
Bedankt!Klik hier voor alle foto's.
 Hier verneem je er alles over.
Meer lezen kan hier.40ste Tweedehandsbeurs

Zaterdag 23 maart 2019 van 13u.30 tot 16u.30 in de Dorpshuis De Ster, Engelstraat 54, Ichtegem.

Zelf spullen verkopen kan voor deze beurs niet meer. Ze is VOLZET!

 
kinder-, tiener- en dameskledij,
 speelgoed,
 kinderboeken,
 baby- en kinderartikelen,
 kinderfietsen,
 kinderwagens
 en nog veel meer ...

Kom een kijkje nemen. Er is kinderopvang voorzien.

Info: Cindy Matten, Melkerijstraat 21 Ichtegem tel. 051/58 09 50 mattencindy@gmail.com

Volgende Tweedehandsbeurs op zaterdag 21 september  2019.Verneem er hier meer over.

Zin om de mogelijkheden van de GPS voor buitensport te leren kennen?Dit kan op onze infoavond op donderdag 4 april 2019 om 19u. In Dorpshuis de Ster, Engelstraat 54 !

Ben je ge´nteresseerd om te starten en weet je niet goed hoe eraan te beginnen, dan ben je hier aan het juiste adres. Heb je reeds een toestel of overweeg je een aanschaf, dan leer je hier alvast de knepen van zo'n toestel.

Keurig uitÚÚngezet door Wim Blomme van de GPS-Club West-Vlaanderen.

Lees meer en schrijf in.


Hier lees je meer en schrijf je in.


35ste PAASEIERENRAAP !!!   Paaszaterdag 20 april 2019
om 10.30u. voor alle kleuters en lagere schoolkinderen
in het kasteeldomein Rosendahl, MoerdijkstraatOpnieuw nodigen we al onze bondskinderen vanaf  geboortejaar 2016 tot en met 2007 uit om op paaszaterdag in het prachtige kasteeldomein Rosendaal paaseieren te komen zoeken! Maar ook de ouders, grootouders en oudere kinderen zijn welkom op onze paasaperitief!

Meer weten en inschrijven kan hier.


Hier lees je er alles over.


Zin in een wekelijks uurtje recreatief minivoetbal ?

Vanaf donderdag 4 oktober 2018 start onze recreatieve minvoetbalclub ‘De Bondgenoten” in de vernieuwde sporthal aan de Keibergstraat zijn 32ste voetbalseizoen ! Iedereen is welkom, iedereen kan erbij ! Nieuwe spelers heel hartelijk welkom! Voor een heel seizoen betalen leden Gezinsbond slechts 25 euro, niet-leden 35 euro, verzekering en lidmaatschap Gezinssport inbegrepen! Hiervan betaalt je Ziekenfonds een flink stuk terug! En uiteraard mag je eerst eens komen proeven en kennismaken om te zien of het wel dat is dat je zoekt…

We spelen iedere donderdag in de sporthal in Ichtegem van 18u. tot 19.15u. het 1ste uur, van 19.15u. tot 20.30u. het 2de uur

Maximum 7 tegen 7.  Wil deze uren respecteren!

Info: Johan Viaene 0485/695628 johan.viaene6@telenet.beVolgende voorjaarsreeks start op zaterdag 16 maart en eindigt op zaterdag 1 juni 2019, geen les tijdens de paasvakantie op 13 en 20 april 2019.


In het voorjaar kunnen we weer starten met watergewenning, kleuterzwemmen en zwemlessen beginners, gevorderden en vervolmaking in het zwembad van Gistel, telkens op zaterdag van 10.30u. tot 11.15u en van 11.15u tot 12u. !)

Lees hier verder en schrijf spoedig in.

Er is reeds een najaarsreeks gepland.Klik afbeelding aan!


30ste Fietsseizoen Bondsfietsclub

Het 30ste fietsseizoen loopt nog tot en met woensdag 26 september, maar de fietsers die aanwezig waren voor de start van het fietsseizoen hebben nog hun foto tegoed! Ze startten op woensdag 4 april met 24 moedige deelnemers! Vanaf dit seizoen tekenen Luc en Christa Debecker-Bolle voor de co÷rdinatie en ze doen dat voortreffelijk! Ze worden bijgestaan door onze ploeg onmisbare wegkapiteins: Patrick Bogaert, Wilfried Christiaen, Freddy Deschryver, Roger Dewulf en Gilbert Masschaele ! Op de foto zie je ook centrumleidster Evelien Dedrie van ons Dienstencentrum De Ster waarmee we samenwerken en bondsvoorzitter Willy Hosten die de fietsers een succesvol fietsseizoen kwamen toewensen.

LEES HIER MEER .Op woensdag 4 april tekenden 24 trouwe en moedige fietsers present voor de eerste fietswandeling van het 30ste seizoen naar het Kippenmuseum in Keiem.
Op de foto herken je onze trouwe wegkapiteins Patrick Bogaert, Wilfried Christiaen, Freddy Deschryver, Roger Dewulf en Gilbert Masschaele en onze nieuwe co÷rdinatoren Luc en Christa Debecker-Bolle.
Bondsvoorzitter Willy Hosten en centrumleidster Evelien Dedrie van het Lokaal Dienstencentrum de Ster  kwamen hen een goed en veilig fietsseizoen toewensen.
Wie nog wil aansluiten is heel welkom! Afspraak elke woensdag om 13.45u aan de Ster. Iedereen  kan mee ! Samen uit, samen thuis!               
recreatieve minvoetbalclub ‘De Bondgenoten” startte zijn 32ste voetbalseizoen ! 

Iedereen is welkom, iedereen kan erbij !


We spelen iedere donderdag in de sporthal in Ichtegem

       Van 18u. tot 19.15u. het 1ste uur
       Van 19.15u. tot 20.30u. het 2de uur     

Maximum 7 tegen 7

 
Bioscooptickets Kinepolis met spaarkorting online bestellen!

Onze leden kunnen rechtstreeks via  www.gezinsbond.be/ledenvoordelen

bioscooptickets online bestellen met spaarkorting!

De voucherprijs blijft 10.90 euro, er wordt automatisch 2 euro spaarkorting per gekocht ticket in je online spaarportemonnee geplaatst.Met de voucher kan je dan ofwel online je plaats boeken bij een Kinepolis naar keuze ofwel je voucher printen en meenemen en in een

Kinepolis inruilen voor een ticket.

Nog een extra service voor onze leden! Zeker interessant voor de komende kerstvakantie! Of misschien een cadeautip?Ons bestuursteam vierde 90 jaar Gezinsbond en huldigde bestuursleden!

Op zaterdag 16 juni was het bondsteam in de Klyteput samen voor de traditionele verjaardagsbbq 90 jaar Gezinsbond in Ichtegem!
Provinciaal voorzitter Jean-Pierre Landerwyn hield eraan deze viering bij te wonen en de bondseretekens uit te reiken. Nancy Versyck werd gehuldigd om 10 jaar bestuurslid-wijkverantwoordelijke en verantwoordelijke 'Koken voor kinderen', ze ontving een gepersonaliseerd beeldje van Terra Flamma.
Bondssecretaris Frank Despiegelaere en Gezinssportvoorzitter Patrick Verplancke werden gelauwerd om 25 jaar bondsengagement, ze ontvingen elk vier bondsmokken met passende teksten.
Nicole Vergote ontving het zilveren bondsereteken om 30 jaar inzet als bestuurslid-wijkverantwoordelijke en Willy Hosten mocht de hoogste bondsonderscheiding, het Tweede Ereplakket in ontvangst nemen om 40 jaar inzet als plaatselijk voorzitter, 40 jaar lid en 7 jaar voorzitter van het Gewestbestuur Houtland, lid van de Provinciale Vergadering en van de Algemene Vergadering in Brussel.
Vicevoorzitter Patrick Bogaert overhandigde namens het bestuursteam aan een compleet verraste Willy Hosten een gepersonaliseerd Kasperbeeldje waarin zijn inzet voor de Gezinsbond en de St.-Maartenstraditie gesymboliseerd werd.
Zijn echtgenote Ria kreeg een prachtige ruiker bloemen.Na enkele spannende spelletjes trabollen, mochten de heren dit jaar de overwinning claimen.


Bestuursteam Gezinsbond Ichtegem 4 september 2017


Naar aanleiding van de 6-jaarlijkse bestuursverkiezingen van de Gezinsbond namen we een nieuwe foto van ons bestuursteam:
vooraan v.l.n.r. Freddy Deschryver, Hilde Osteux, Patrick Bogaert, Willy Hosten, Frank Despiegelaere, Nico Wynthein, Raf Muylle
tweede rij: Nicole Vergote, Robrecht Claeys, Stijn Samyn, Hilde Vandekerkhof, Sara Declercq, Kathleen Vandenberghe, Hilde Gheleyns
derde rij: Chris Dewaele, Glenn Velle, Patrick Devos, Yves Maertens, Marc Dobbels, Patrick Verplancke

niet op de foto: Thomas Bert, Ann Blomme, Antoin Blomme, Thomas Bert, Lena Borra, Anje Crevits, Karien Dejonghe, Roger Dewulf, Rob Dingenen,  Cindy Matten, Lysianne Sabbe, Nancy Versyck, Johan Viaene.
 

Op de 6-jaarlijkse verkiezingen voor het bestuur van Gewest Houtland werden onze voorzitter Willy Hosten  opnieuw verkozen tot gewestvoorzitter, onze secretaris Frank Despiegelaere tot bestuurslid en onze vice-voorzitter Patrick Bogaert en penningmeester Nico Wynthein tot lid van de Gewestelijke algemene vergadering.


G E Z I N S S P O R T  -  I C H T E G E M

De recreatie sportclub voor het gezin !

Leden van de Gezinsbond genieten fikse kortingen op alle activiteiten van Gezinssport!


Hiernaast links in de rubriek 'Gezinssport'  lees je alles over het recreatieve sportaanbod van Gezinsport: badminton, volleybal,
fitness voor dames en minvoetbal
en de fikse kortingen die Bondsleden genieten!

 

 


 

Gezinsbond-logo

FacebookTwitter

De tweedehandsbeurs in je buurt, de paaseierenraap of die toffe knutselnamiddag? Allemaal dankzij 13.000 vrijwilligers die zich elke dag met veel talent en goesting inzetten voor de gezinnen in hun buurt. Maak kennis met Sofie en ontdek wat vrijwilligers van de Gezinsbond allemaal doen.
 

Ga eropuit in de krokusvakantie

 

Het is nog niet te laat om leuke plannen te maken!

Neem –ook al is het maar even- de tijd om te genieten met je (klein)kinderen tijdens de krokusvakantie. Ga samen op stap naar de bioscoop of een attractiepark, een theatervoorstelling of een museum...

 

Tip: houd je lidkaart steeds op zak. Zo mis je geen enkele ledenkorting!

 

Op stap met korting

Oude schoenen- & kledingactie bij Brantano


 

Vanaf nu zijn ook je oude kledingstukken welkom bij Brantano! Breng ze van 9 t.e.m. 31 maart samen met je oude schoenen binnen bij Brantano en ontvang 12,50 euro extra shoptegoed voor een nieuwe outfit.

 

Neem je lidkaart van de Gezinsbond mee want je 5 % spaarkorting krijg je er nog eens bovenop.

 

Ontdek de actievoorwaarden

Burgerinitiatieven voor gezinnen, door gezinnen

De Gezinsbond schreef samen met het Kenniscentrum Gezinswetenschappen (Odisee) een inspiratiegids over burgerinitiatieven voor en door gezinnen. Want overheden en professionals zijn niet langer de enige partijen die ondersteuning bieden. Ook burgers en andere gezinnen steken de handen uit de mouwen!

 

We stellen de inspiratiegids voor tijdens de Gezinsconferentie 2019 op 14 maart. Verwacht je aan lezingen, inspiratiesessies en een markt waar burgerinitiatieven zich komen voorstellen.

 

Schrijf je in voor de conferentie

Geniet van een dagje extra vakantie

De paasvakantie is een echte topperiode in de vakantiecentra van de Gezinsbond. Beleef samen met je familie mooie momenten met gratis kinderanimatie en… een heleboel chocolade!

 

Boek je een paasverblijf in vakantiecentrum 'De Bosberg' of 'Reigersnest'? Dan geniet je van een super paaspromo: midweek 3+1 gratis.

 

Boek nu je verblijf

Advertentie

Duinenzee De Panne biedt uitzicht op zoveel meer

In deze nieuwe assistentiewoningen op het strand van De Panne, tussen 't Vissersdorp en het natuurreservaat, komt u pas echt op adem. Het comfort is uitzonderlijk en het panorama verrast elke dag opnieuw. Een unieke locatie om te wonen. En een buitenkans voor investeerders: het aanpalende woonzorgcentrum is een enorme troef voor de verhuur. De vraag aan de kust is groot: wat is uw antwoord?

 

Ontdek het project

En er is nˇg meer!

  • Op 5 april gaat het dak van het Sportpaleis er weer volledig af tijdens MNM Back To The 90's & 00's. Laat deze memorabele show niet aan jou voorbijgaan en bestel je tickets met 5 euro spaarkorting via de website van de Gezinsbond.
  • Ontdek de Amalfikust samen met je kinderen (vanaf 11 jaar): wandel mee langs het pad der Goden, bezoek Pompe´ en de Vesuvius, vaar mee naar Capri en verken Napels met een gids. Je geniet van een gezinskorting van 30 euro vanaf het tweede kind.
  • De BBC–natuurdocumentairereeks Blue Planet II komt op 10 maart naar Brussels Expo. Geniet van beelden in 4K Ultra HD op een gigantisch scherm Ún met live orkestbegeleiding. Je krijgt 20 % rechtstreekse korting op tickets besteld via de Gezinsbondwebsite.
  • Heb je kinderen tussen 15 en 24 jaar, Ún een uurtje tijd voor een persoonlijk interview over jongeren en (nep)nieuws? Doe dan mee aan de bevraging van de Gezinsbond i.s.m. de Arteveldehogeschool. In ruil voor je tijd ontvang je na afloop 4 gratis cinematickets.

Benieuwd hoeveel korting je hebt gespaard? Ontdek het op Mijn Gezinsbond.

 

Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van de Gezinsbond of omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. In de toekomst willen we je blijven informeren. We volgen hierbij steeds de regels van onze privacy-disclaimer. Je kan deze raadplegen via volgende link: www.gezinsbond.be/privacy.

Foutje gezien op de site. Graag hier melden.