Gezinsbond Ichtegem  -  Groeit met je mee
kopieer onderstaande link in je browser en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

https://www.facebook.com/gezinsbond8480  

NIEUWE ECHO december 2018    
  
  Raadpleeg hier het agenda via jaarprogramma 2019
Hieronder vind je een verslag van de voorbije activiteiten maar ook de aankondiging van nieuwe activiteiten.


Met dank aan onze adverteerders!  We bevelen hen u warm aan.Het bestuursteam van Gezinsbond Ichtegem wenst al haar leden-gezinnen

een heel gelukkig en gezond 2019 toe met veel

Liefde voor elkaar, binnen en buiten het eigen gezin

Goesting voor je job, je hobby, … het leven

Begrip om te beseffen dat niet alles loopt zoals jij het zou willen
 
en Vertrouwen dat  alles goed komt!

Alle info over de ledenvoordelen kan je vinden op de gloednieuwe website:

https://ledenvoordelen.gezinsbond.be/kortingen

        


Donderdag 21 februari om 19.30u stipt

brood bakken
Wie bakt liever zijn broodje zelf? Neem deel aan een workshop bakken!
Oud-Ichtegemnaar en bakker Ives Deprez organiseert workshops bakken in zijn bakhuis in Aartrijke!
Voor wie ? iedereen die graag brood wil bakken!
Wat maken we ?
*Een bloembrood    * een luxe vlechtbrood   * Ciabatta gebakken in houtoven

Meer weten? Beperkt aantal deelnemers! Klik snel hier.

Zin in een wekelijks uurtje recreatief minivoetbal ?

Vanaf donderdag 4 oktober 2018 start onze recreatieve minvoetbalclub ‘De Bondgenoten” in de vernieuwde sporthal aan de Keibergstraat zijn 32ste voetbalseizoen ! Iedereen is welkom, iedereen kan erbij ! Nieuwe spelers heel hartelijk welkom! Voor een heel seizoen betalen leden Gezinsbond slechts 25 euro, niet-leden 35 euro, verzekering en lidmaatschap Gezinssport inbegrepen! Hiervan betaalt je Ziekenfonds een flink stuk terug! En uiteraard mag je eerst eens komen proeven en kennismaken om te zien of het wel dat is dat je zoekt…

We spelen iedere donderdag in de sporthal in Ichtegem van 18u. tot 19.15u. het 1ste uur, van 19.15u. tot 20.30u. het 2de uur

Maximum 7 tegen 7.  Wil deze uren respecteren!

Info: Johan Viaene 0485/695628 johan.viaene6@telenet.beVolgende voorjaarsreeks start op zaterdag 16 maart en eindigt op zaterdag 1 juni 2019, geen les tijdens de paasvakantie op 13 en 20 april 2019.


In het voorjaar kunnen we weer starten met watergewenning, kleuterzwemmen en zwemlessen beginners, gevorderden en vervolmaking in het zwembad van Gistel, telkens op zaterdag van 10.30u. tot 11.15u en van 11.15u tot 12u. !)

Lees hier verder en schrijf spoedig in.

Er is reeds een najaarsreeks gepland.Klik afbeelding aan!


30ste Fietsseizoen Bondsfietsclub

Het 30ste fietsseizoen loopt nog tot en met woensdag 26 september, maar de fietsers die aanwezig waren voor de start van het fietsseizoen hebben nog hun foto tegoed! Ze startten op woensdag 4 april met 24 moedige deelnemers! Vanaf dit seizoen tekenen Luc en Christa Debecker-Bolle voor de co÷rdinatie en ze doen dat voortreffelijk! Ze worden bijgestaan door onze ploeg onmisbare wegkapiteins: Patrick Bogaert, Wilfried Christiaen, Freddy Deschryver, Roger Dewulf en Gilbert Masschaele ! Op de foto zie je ook centrumleidster Evelien Dedrie van ons Dienstencentrum De Ster waarmee we samenwerken en bondsvoorzitter Willy Hosten die de fietsers een succesvol fietsseizoen kwamen toewensen.

LEES HIER MEER .Op woensdag 4 april tekenden 24 trouwe en moedige fietsers present voor de eerste fietswandeling van het 30ste seizoen naar het Kippenmuseum in Keiem.
Op de foto herken je onze trouwe wegkapiteins Patrick Bogaert, Wilfried Christiaen, Freddy Deschryver, Roger Dewulf en Gilbert Masschaele en onze nieuwe co÷rdinatoren Luc en Christa Debecker-Bolle.
Bondsvoorzitter Willy Hosten en centrumleidster Evelien Dedrie van het Lokaal Dienstencentrum de Ster  kwamen hen een goed en veilig fietsseizoen toewensen.
Wie nog wil aansluiten is heel welkom! Afspraak elke woensdag om 13.45u aan de Ster. Iedereen  kan mee ! Samen uit, samen thuis!               
recreatieve minvoetbalclub ‘De Bondgenoten” startte zijn 32ste voetbalseizoen ! 

Iedereen is welkom, iedereen kan erbij !


We spelen iedere donderdag in de sporthal in Ichtegem

       Van 18u. tot 19.15u. het 1ste uur
       Van 19.15u. tot 20.30u. het 2de uur     

Maximum 7 tegen 7

 
Bioscooptickets Kinepolis met spaarkorting online bestellen!

Onze leden kunnen rechtstreeks via  www.gezinsbond.be/ledenvoordelen

bioscooptickets online bestellen met spaarkorting!

De voucherprijs blijft 10.90 euro, er wordt automatisch 2 euro spaarkorting per gekocht ticket in je online spaarportemonnee geplaatst.Met de voucher kan je dan ofwel online je plaats boeken bij een Kinepolis naar keuze ofwel je voucher printen en meenemen en in een

Kinepolis inruilen voor een ticket.

Nog een extra service voor onze leden! Zeker interessant voor de komende kerstvakantie! Of misschien een cadeautip?Ons bestuursteam vierde 90 jaar Gezinsbond en huldigde bestuursleden!

Op zaterdag 16 juni was het bondsteam in de Klyteput samen voor de traditionele verjaardagsbbq 90 jaar Gezinsbond in Ichtegem!
Provinciaal voorzitter Jean-Pierre Landerwyn hield eraan deze viering bij te wonen en de bondseretekens uit te reiken. Nancy Versyck werd gehuldigd om 10 jaar bestuurslid-wijkverantwoordelijke en verantwoordelijke 'Koken voor kinderen', ze ontving een gepersonaliseerd beeldje van Terra Flamma.
Bondssecretaris Frank Despiegelaere en Gezinssportvoorzitter Patrick Verplancke werden gelauwerd om 25 jaar bondsengagement, ze ontvingen elk vier bondsmokken met passende teksten.
Nicole Vergote ontving het zilveren bondsereteken om 30 jaar inzet als bestuurslid-wijkverantwoordelijke en Willy Hosten mocht de hoogste bondsonderscheiding, het Tweede Ereplakket in ontvangst nemen om 40 jaar inzet als plaatselijk voorzitter, 40 jaar lid en 7 jaar voorzitter van het Gewestbestuur Houtland, lid van de Provinciale Vergadering en van de Algemene Vergadering in Brussel.
Vicevoorzitter Patrick Bogaert overhandigde namens het bestuursteam aan een compleet verraste Willy Hosten een gepersonaliseerd Kasperbeeldje waarin zijn inzet voor de Gezinsbond en de St.-Maartenstraditie gesymboliseerd werd.
Zijn echtgenote Ria kreeg een prachtige ruiker bloemen.Na enkele spannende spelletjes trabollen, mochten de heren dit jaar de overwinning claimen.


Bestuursteam Gezinsbond Ichtegem 4 september 2017


Naar aanleiding van de 6-jaarlijkse bestuursverkiezingen van de Gezinsbond namen we een nieuwe foto van ons bestuursteam:
vooraan v.l.n.r. Freddy Deschryver, Hilde Osteux, Patrick Bogaert, Willy Hosten, Frank Despiegelaere, Nico Wynthein, Raf Muylle
tweede rij: Nicole Vergote, Robrecht Claeys, Stijn Samyn, Hilde Vandekerkhof, Sara Declercq, Kathleen Vandenberghe, Hilde Gheleyns
derde rij: Chris Dewaele, Glenn Velle, Patrick Devos, Yves Maertens, Marc Dobbels, Patrick Verplancke

niet op de foto: Thomas Bert, Ann Blomme, Antoin Blomme, Thomas Bert, Lena Borra, Anje Crevits, Karien Dejonghe, Roger Dewulf, Rob Dingenen,  Cindy Matten, Lysianne Sabbe, Nancy Versyck, Johan Viaene.
 

Op de 6-jaarlijkse verkiezingen voor het bestuur van Gewest Houtland werden onze voorzitter Willy Hosten  opnieuw verkozen tot gewestvoorzitter, onze secretaris Frank Despiegelaere tot bestuurslid en onze vice-voorzitter Patrick Bogaert en penningmeester Nico Wynthein tot lid van de Gewestelijke algemene vergadering.


G E Z I N S S P O R T  -  I C H T E G E M

De recreatie sportclub voor het gezin !

Leden van de Gezinsbond genieten fikse kortingen op alle activiteiten van Gezinssport!


Hiernaast links in de rubriek 'Gezinssport'  lees je alles over het recreatieve sportaanbod van Gezinsport: badminton, volleybal,
fitness voor dames en minvoetbal
en de fikse kortingen die Bondsleden genieten!

 


 

Gezinsbond-logo

FacebookTwitter

Verdien je lidgeld terug in 2019

Maak gebruik van je lidkaart en verdien je lidgeld in 2019 in een mum van tijd terug. Hoe? Door op de hoogte te blijven van al je voordelen! Je vindt ze vanaf nu op ÚÚn plek, overzichtelijk gegroepeerd per thema. Ontdek je voordelen op de vernieuwde website gezinsbond.be/ledenvoordelen
 

Wat is het Groeipakket en wat verandert er voor je gezin?

 

Vanaf 1 januari 2019 krijgt elk Vlaams kind een Groeipakket. Dit is de naam voor alle financiŰle tegemoetkomingen die een kind in Vlaanderen kan krijgen waaronder een startbedrag, basisbedrag en een schoolbonus (vroeger: kraamgeld, kindergeld en schoolpremie).

 

Wat betekent het voor jouw gezin? Voor wie in Brussel woont? Pleegouder is? We hebben alle info voor jou in een overzicht gegoten.

 

Weet er alles over

Ga mee op een onvergetelijk paardenavontuur


 

De populaire paardenshow Apassionata gaat voortaan als Cavalluna op tournee. In de magische show ‘World of Fantasy’ ontdekt de jonge Tahin een wereld waarin zijn wensen en fantasieŰn werkelijkheid worden. Hij maakt er kennis met de mooie Naia, die hem gidst door haar wonderbaarlijke thuisland.

 

Geniet met het hele gezin van de spectaculaire show met beeldschone paarden, acrobatiek, dans en muziek.
Je ontvangt 7 euro spaarkorting op je ticket.

 

Reserveer nu je plaatsen

Droom nu al van een onvergetelijke zomer

Zoek je een jeugdkamp voor de kinderen of een actieve groepsvakantie met het hele gezin? Wil je als 50+'er een portie wandel- en fietsplezier opsnuiven of als grootouder een dolle vakantieweek beleven met je kleinkinderen?

 

Waar je dan ook voor gaat, met Gezinssport Vlaanderen en AFYA, de sport- en de jeugddienst van de Gezinsbond, wordt het gegarandeerd een onvergetelijke zomer!

 

Vraag de nieuwe vakantiebrochures 2019 aan

Grootouders als veilige haven bij echtscheiding

Als ouders uit elkaar gaan, heeft dat onvermijdelijk ook gevolgen voor de kinderen. Zowel praktisch als emotioneel.

 

Marnick (nu een twintiger) maakte het als kind mee. In een situatie waarbij van de ene dag op de andere niets meer was als voorheen, werd de band met de grootouders nog belangrijker dan voorheen.

 

Lees erover op GoedGezind.be

Advertentie
Duinenzee De Panne biedt uitzicht op zoveel meer

In deze nieuwe assistentiewoningen op het strand van De Panne, tussen 't Vissersdorp en het natuurreservaat, komt u pas echt op adem. Het comfort is uitzonderlijk en het panorama verrast elke dag opnieuw. Een unieke locatie Ún een buitenkans voor investeerders dankzij de ervaren verhuurservice en het fiscaal gunsttarief van 12 % btw. De vraag aan de Belgische kust is groot: wat is uw antwoord?

 

Ontdek het project

Advertentie
Zweedse gehaktballetjes en sm°rrebr°d

15-daagse familierondreis Denemarken en Zweden, v.a. € 279 p.p.

 

Ontdek tijdens deze rondreis het land van de Kleine Zeemeermin (Denemarken) Ún het land van Pippi Langkous (Zweden). Smul eerst van Deens sm°rrebr°d en daarna van Zweedse gehaktballetjes. Verder staan op het menu: de Deense Oostzee- Ún Noordzeekust met hun kindvriendelijke stranden, de heldere meren van Zweden en het prachtige Kopenhagen.

Exclusieve korting voor leden van de Gezinsbond: geniet van 4 % korting in je online portemonnee op het ganse aanbod van Pharos Reizen.
Voor info, voorwaarden en extra promotie: Gezinsvakantie.be

En er is nˇg meer!

  • Leg je dagelijkse beslommeringen even aan de kant en geniet van een gegidste expo, een begeleide architectuurwandeling of een andere ontspannende activiteit met Cultuurpauze.be! Als lid van de Gezinsbond ontvang je 15 % spaarkorting op groepsactiviteiten.
  • Waar ga jij dit jaar op vakantie? Als lid van de Gezinsbond krijg je kortingsvoordelen bij Landal Greenparks, Pharos Reizen Ún op Thomas Cook-vakanties als je ze boekt via Gezinsvakantie. Liever dichter bij huis? Verblijf aan scherpe tarieven in de vakantiecentra van de Gezinsbond. Boek nu je vakantie.

Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van de Gezinsbond of omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. In de toekomst willen we je blijven informeren. We volgen hierbij steeds de regels van onze privacy-disclaimer. Je kan deze raadplegen via volgende link: www.gezinsbond.be/privacy.

Je kan je persoonlijke gegevens nagaan, wijzigen en updaten via mijn.gezinsbond.be.

Foutje gezien op de site. Graag hier melden.