Gezinsbond Ichtegem  -  Groeit met je mee
kopieer onderstaande link in je browser en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

https://www.facebook.com/gezinsbond8480  

NIEUWE ECHO december 2018       
  Raadpleeg hier het agenda via Bonds activiteiten 2018
Hieronder vind je een verslag van de voorbije activiteiten maar ook de aankondiging van nieuwe activiteiten.


Met dank aan onze adverteerders!  We bevelen hen u warm aan.


.

Opnieuw zin in een avondje gezelschapsspellen? En om nieuwe spellen te leren kennen ? Kom dan naar onze

8ste Gezelschapsspellenavond

We verwachten je opnieuw of voor het eerst met het hele gezin op vrijdag 30 november 2018 vanaf 19u. in Dorpshuis De Ster, Engelstraat 54.

Lees er hier meer over.Hier inschrijven aub.Donderdag 21 februari om 19.30u stipt

brood bakken
Wie bakt liever zijn broodje zelf? Neem deel aan een workshop bakken!
Oud-Ichtegemnaar en bakker Ives Deprez organiseert workshops bakken in zijn bakhuis in Aartrijke!
Voor wie ? iedereen die graag brood wil bakken!
Wat maken we ?
*Een bloembrood    * een luxe vlechtbrood   * Ciabatta gebakken in houtoven

Meer weten? Beperkt aantal deelnemers! Klik snel hier.

Zin in een wekelijks uurtje recreatief minivoetbal ?

Vanaf donderdag 4 oktober 2018 start onze recreatieve minvoetbalclub ‘De Bondgenoten” in de vernieuwde sporthal aan de Keibergstraat zijn 32ste voetbalseizoen ! Iedereen is welkom, iedereen kan erbij ! Nieuwe spelers heel hartelijk welkom! Voor een heel seizoen betalen leden Gezinsbond slechts 25 euro, niet-leden 35 euro, verzekering en lidmaatschap Gezinssport inbegrepen! Hiervan betaalt je Ziekenfonds een flink stuk terug! En uiteraard mag je eerst eens komen proeven en kennismaken om te zien of het wel dat is dat je zoekt…

We spelen iedere donderdag in de sporthal in Ichtegem van 18u. tot 19.15u. het 1ste uur, van 19.15u. tot 20.30u. het 2de uur

Maximum 7 tegen 7.  Wil deze uren respecteren!

Info: Johan Viaene 0485/695628 johan.viaene6@telenet.be


Volgende voorjaarsreeks start op zaterdag 16 maart en eindigt op zaterdag 1 juni 2019, geen les tijdens de paasvakantie op 13 en 20 april 2019.


In het voorjaar kunnen we weer starten met watergewenning, kleuterzwemmen en zwemlessen beginners, gevorderden en vervolmaking in het zwembad van Gistel, telkens op zaterdag van 10.30u. tot 11.15u en van 11.15u tot 12u. !)

Lees hier verder en schrijf spoedig in.

Er is reeds een najaarsreeks gepland.Klik afbeelding aan!


30ste Fietsseizoen Bondsfietsclub

Het 30ste fietsseizoen loopt nog tot en met woensdag 26 september, maar de fietsers die aanwezig waren voor de start van het fietsseizoen hebben nog hun foto tegoed! Ze startten op woensdag 4 april met 24 moedige deelnemers! Vanaf dit seizoen tekenen Luc en Christa Debecker-Bolle voor de coördinatie en ze doen dat voortreffelijk! Ze worden bijgestaan door onze ploeg onmisbare wegkapiteins: Patrick Bogaert, Wilfried Christiaen, Freddy Deschryver, Roger Dewulf en Gilbert Masschaele ! Op de foto zie je ook centrumleidster Evelien Dedrie van ons Dienstencentrum De Ster waarmee we samenwerken en bondsvoorzitter Willy Hosten die de fietsers een succesvol fietsseizoen kwamen toewensen.

LEES HIER MEER .Op woensdag 4 april tekenden 24 trouwe en moedige fietsers present voor de eerste fietswandeling van het 30ste seizoen naar het Kippenmuseum in Keiem.
Op de foto herken je onze trouwe wegkapiteins Patrick Bogaert, Wilfried Christiaen, Freddy Deschryver, Roger Dewulf en Gilbert Masschaele en onze nieuwe coördinatoren Luc en Christa Debecker-Bolle.
Bondsvoorzitter Willy Hosten en centrumleidster Evelien Dedrie van het Lokaal Dienstencentrum de Ster  kwamen hen een goed en veilig fietsseizoen toewensen.
Wie nog wil aansluiten is heel welkom! Afspraak elke woensdag om 13.45u aan de Ster. Iedereen  kan mee ! Samen uit, samen thuis!               
recreatieve minvoetbalclub ‘De Bondgenoten” startte zijn 32ste voetbalseizoen ! 

Iedereen is welkom, iedereen kan erbij !


We spelen iedere donderdag in de sporthal in Ichtegem

       Van 18u. tot 19.15u. het 1ste uur
       Van 19.15u. tot 20.30u. het 2de uur     

Maximum 7 tegen 7

 
Bioscooptickets Kinepolis met spaarkorting online bestellen!

Onze leden kunnen rechtstreeks via  www.gezinsbond.be/ledenvoordelen

bioscooptickets online bestellen met spaarkorting!

De voucherprijs blijft 10.90 euro, er wordt automatisch 2 euro spaarkorting per gekocht ticket in je online spaarportemonnee geplaatst.Met de voucher kan je dan ofwel online je plaats boeken bij een Kinepolis naar keuze ofwel je voucher printen en meenemen en in een

Kinepolis inruilen voor een ticket.

Nog een extra service voor onze leden! Zeker interessant voor de komende kerstvakantie! Of misschien een cadeautip?Ons bestuursteam vierde 90 jaar Gezinsbond en huldigde bestuursleden!

Op zaterdag 16 juni was het bondsteam in de Klyteput samen voor de traditionele verjaardagsbbq 90 jaar Gezinsbond in Ichtegem!
Provinciaal voorzitter Jean-Pierre Landerwyn hield eraan deze viering bij te wonen en de bondseretekens uit te reiken. Nancy Versyck werd gehuldigd om 10 jaar bestuurslid-wijkverantwoordelijke en verantwoordelijke 'Koken voor kinderen', ze ontving een gepersonaliseerd beeldje van Terra Flamma.
Bondssecretaris Frank Despiegelaere en Gezinssportvoorzitter Patrick Verplancke werden gelauwerd om 25 jaar bondsengagement, ze ontvingen elk vier bondsmokken met passende teksten.
Nicole Vergote ontving het zilveren bondsereteken om 30 jaar inzet als bestuurslid-wijkverantwoordelijke en Willy Hosten mocht de hoogste bondsonderscheiding, het Tweede Ereplakket in ontvangst nemen om 40 jaar inzet als plaatselijk voorzitter, 40 jaar lid en 7 jaar voorzitter van het Gewestbestuur Houtland, lid van de Provinciale Vergadering en van de Algemene Vergadering in Brussel.
Vicevoorzitter Patrick Bogaert overhandigde namens het bestuursteam aan een compleet verraste Willy Hosten een gepersonaliseerd Kasperbeeldje waarin zijn inzet voor de Gezinsbond en de St.-Maartenstraditie gesymboliseerd werd.
Zijn echtgenote Ria kreeg een prachtige ruiker bloemen.Na enkele spannende spelletjes trabollen, mochten de heren dit jaar de overwinning claimen.


Bestuursteam Gezinsbond Ichtegem 4 september 2017


Naar aanleiding van de 6-jaarlijkse bestuursverkiezingen van de Gezinsbond namen we een nieuwe foto van ons bestuursteam:
vooraan v.l.n.r. Freddy Deschryver, Hilde Osteux, Patrick Bogaert, Willy Hosten, Frank Despiegelaere, Nico Wynthein, Raf Muylle
tweede rij: Nicole Vergote, Robrecht Claeys, Stijn Samyn, Hilde Vandekerkhof, Sara Declercq, Kathleen Vandenberghe, Hilde Gheleyns
derde rij: Chris Dewaele, Glenn Velle, Patrick Devos, Yves Maertens, Marc Dobbels, Patrick Verplancke

niet op de foto: Thomas Bert, Ann Blomme, Antoin Blomme, Thomas Bert, Lena Borra, Anje Crevits, Karien Dejonghe, Roger Dewulf, Rob Dingenen,  Cindy Matten, Lysianne Sabbe, Nancy Versyck, Johan Viaene.
 

Op de 6-jaarlijkse verkiezingen voor het bestuur van Gewest Houtland werden onze voorzitter Willy Hosten  opnieuw verkozen tot gewestvoorzitter, onze secretaris Frank Despiegelaere tot bestuurslid en onze vice-voorzitter Patrick Bogaert en penningmeester Nico Wynthein tot lid van de Gewestelijke algemene vergadering


 

Gezinsbond-logo

FacebookTwitter

Een beter zicht op al je ledenvoordelen

Ken je alle voordelen die je als lid van de Gezinsbond geniet? Je vindt ze vanaf nu op één plek, overzichtelijk gegroepeerd per thema. Ook de voordelen in jouw buurt vind je in een oogopslag terug.

Ontdek je voordelen op de vernieuwde website gezinsbond.be/ledenvoordelen

 

Ook voor de feestdagen kan je heel wat besparen. In deze nieuwsbrief vind je alvast enkele leuke geschenkideetjes. Mis geen enkel voordeel, houd je lidkaart altijd bij de hand.

Ontvang exclusieve nieuwsbrieven boordevol voordelen

 

Maak handig gebruik van je lidkaart en verdien je lidgeld in een mum van tijd terug.

Hoe? Door op de hoogte te blijven van al je voordelen!

 

Schrijf je in op onze exclusieve voordelennieuwsbrief en ontvang alle voordelen én kortingen op uitstapjes, activiteiten of aankopen rechtstreeks in je mailbox.

 

Schrijf je in op de voordelennieuwsbrief

Geef een lidmaatschap cadeau


 

Laat ook jouw familie en vrienden genieten van alle voordelen van de Gezinsbond: boeiende lectuur, raad op maat en kortingen bij diverse winkels, op gezinsuitstapjes, energie…

En dat alles met een lidkaart van de Gezinsbond!

 

Schenk een lidmaatschap en maak andere gezinnen blij!

 

Geef een lidmaatschap cadeau

Flinke kortingen bij Standaard Boekhandel

Je geniet van 5 % spaarkorting op boeken, cd’s, dvd’s en wenskaarten. Op schrijf- en papierwaren, agenda’s en kalenders ontvang je zelfs 10 % spaarkorting.

 

Momenteel krijg je bij Standaard Boekhandel extra spaarkorting op:

-De Almanak (met een hoek af): 20 %
-Digitaal Ontmaagd, gids over seksuele opvoeding: 10 %

 

Jouw kortingen bij Standaard Boekhandel

Lekker lang lezen

Door een abonnement te schenken, geef je een heel jaar lang een geschenk! Liefhebbers van de koers, van tuinieren, van de actualiteit, van naaien en breien… Maak ze blij met een abonnement op hun lievelingsmagazine en ontvang 10 % spaarkorting.

 

Schenk je een jaarabonnement op Knack? Dan krijg je er nog een fles champagne bovenop!

 

Een magazineabonnement als geschenk

Pure verwennerij

Bezorg je familie en vrienden wat extra ‘quality time’ en schenk hen hun favoriete parfum of verzorgingsproducten, of verras hen met een mooie geschenkset van pure verwennerij.

Als lid van de Gezinsbond krijg je 5 % spaarkorting bij Di en Planet Parfum. Weet je niet goed wat te kiezen? Ervaren consulentes helpen je graag in je zoektocht naar de juiste producten.

 

Beleef glamoureuze feestdagen

Advertentie
Schelde 21: assistentiewoningen met sterrenservice

Schelde 21 is een exclusief project met stijlvolle assistentiewoningen. Het kader is subliem, de dienstverlening ongezien: u beschikt onder meer over een overdekt zwembad met wellness, een kapsalon en een restaurant op topniveau. De ligging is fenomenaal: naast de Schelde, in de groene nieuwe stadsbuurt Nieuw Zuid, Antwerpen. Kopen, investeren of huren?

 

Ontdek hier alles over het project.

En er is nóg meer!

  • Shop je outfit met extra spaarkorting bij Brantano. Nog tot eind november ontvang je maar liefst 10 % spaarkorting bij Brantano (i.p.v. 5 %). Bij aankoop van kinderschoenen krijg je gratis 'glow in the dark'-veters. Zet dat schoentje maar al klaar: de Sint ziet het alvast goed staan!
  • Een rijvaardigheidscursus is een origineel én nuttig cadeau! Met Promove ervaar je hoe verrassend leuk 'veilig autorijden' kan zijn. Je ontvangt 20 euro spaarkorting op een cursus 'Car Control (individueel)'.
  • Geef eens een beleving cadeau! Als lid heb je uitzonderlijke kortingen op onvergetelijke shows zoals Cavalluna, Neverland: The Adventures of Peter Pan, De Notenkraker, Romeo & Julia, Hans & Grietje… Bestel nu je tickets.
  • Geen zin in cadeautjesstress? Investeer dan in de toekomst van je (klein)kinderen met het spaar- en beleggingsplatform Yongo. Schrijf je als lid van de Gezinsbond in en krijg 20 euro op de lange termijn cadeau. Gebruik hiervoor de volgende code: Gezin.

In de toekomst willen wij je blijven informeren, ook via e-mail. We volgen hierbij steeds de regels van onze privacy-disclaimer. Je kan deze raadplegen via volgende link: www.gezinsbond.be/privacy.

Je kan je persoonlijke gegevens nagaan, wijzigen en updaten via mijn.gezinsbond.be .

Volg ons op:
FacebookTwitter


© 2018 Gezinsbond vzw - Troonstraat 125 - 1050 Brussel - T. 02-507.88.11


G E Z I N S S P O R T  -  I C H T E G E M

De recreatie sportclub voor het gezin !

Leden van de Gezinsbond genieten fikse kortingen op alle activiteiten van Gezinssport!


Hiernaast links in de rubriek 'Gezinssport'  lees je alles over het recreatieve sportaanbod van Gezinsport: badminton, volleybal,
fitness voor dames en minvoetbal
en de fikse kortingen die Bondsleden genieten!

Foutje gezien op de site. Graag hier melden.