KINDEROPPASDIENST GAAT DIGITAAL:Ook onze bondsafdeling gaat mee met zijn tijd!
Nieuw: onze Kinderoppasdienst gaat nu ook digitaal!
Onze plaatselijke kinderoppasdienst bestaat ruim 40 jaar (sedert 1978) en wordt nu reeds 20 jaar geco÷rdineerd door Ann Blomme. Deze dienst heeft ondertussen meer dan zijn goeie dienst bewezen! Wij sturen een betrouwbare kinderoppas die ook verzekerd is tegen mogelijke ongevallen. Gelukkig waren er nooit grote problemen of ongelukken!
Om onze leden  nog beter te dienen, stappen we nu ook het digitaal tijdperk in! Hierdoor komen we tegemoet aan de vraag van co÷rdinatoren, kinderoppassers en ouders om de aanvragen sneller en op een zelf gekozen moment te kunnen doen en verwerken.
Gezinnen krijgen via ‘Mijn Gezinsbond’ toegang tot het digitale systeem om een kinderoppas aan te vragen. Ook voor gezinnen die geen pc hebben, bestaat een oplossing. Zij kunnen terecht bij Ann.
Onze plaatselijke co÷rdinator Ann blijft de spilfiguur: bij haar kan je terecht met alle vragen en opmerkingen, zowel voor kinderoppassers als voor onze gezinnen. Zij informeert de nieuwe babysitters over het babysitgebeuren en de digitale dienst vooraleer zij ze toevoegt aan ons babysittersbestand. We vinden het belangrijk dat Ann weet wie ze waarheen stuurt!
De grote troef van onze kinderoppasdienst blijft onze degelijke verzekering! Wie digitaal werkt heeft geen prestatiebriefjes meer nodig, maar werkt met ‘credits’ aangekocht via online banking.
Nu zal Ann eerst alle kinderoppassers contacteren en in het systeem brengen en vanaf dan kunnen alle ouders digitaal hun kinderoppas aanvragen. Je zal merken dat het een heel gebruiksvriendelijk systeem is!
Wie echter bij het oude systeem wil blijven, kan dit ook. Voor hen verandert er niks!  Alle info bij Ann Blomme, Engelstraat 113 bus 101 tel 051/583071  ann.blomme@portima.be


Nog nieuw: onze website wordt  https://ichtegem.gezinsbond.be (gebruik geen www. vooraan)
Onze webmaster Chris Dewaele heeft er maanden op gezwoegd en nu is het eindelijk zover: we schakelen over op een uniforme website voor alle bondsafdelingen van Vlaanderen!
Je zal zien dat de nieuwe website heel gebruiksvriendelijk is en heel fris oogt. Even aanpassen en je vindt er zo je weg in!
We gaan online op de dag voor het Gezin woensdag 15 mei maar onze oude website blijft nog even online en verwijst je onmiddellijk naar de nieuwe!
Met bijzondere dank aan onze webmaster Chris!