Onze KINDERFILMCLUB start zijn 39ste werkjaar. Er worden opnieuw 6 prachtige Nederlands gesproken kinderfilms gedraaid voor alle kinderen van het 1ste tot en met het 6de leerjaar. Alle oudere kinderen zijn uiteraard ook welkom.
Hier zijn alvast de data, de titels van de films vind je vanaf ca 14 dagen vooraf op de homepage onze website www.gezinsbondichtegem.be

11 oktober ‘17
8 november ‘17
6 december ‘17
3 januari ‘18
7  februari ‘18
7  maart ‘18 Hiro Hamada is een jonge uitvinder die graag deelneemt aan illegale robotgevechten. Hij woont in woont in de futuristische stad

San Fransokyo (een kruising tussen San Francisco en Tokyo). Als zijn grote broer hem kan overtuigen om mee te doen

aan het toelatingsexamen voor de universiteit loopt het allemaal mis. Een van Hiro's uitvindingen wordt gestolen.

Samen met Baymax, een opgeblazen robot uit plastic, richt hij een team van superhelden op om zijn gestolen uitvinding terug te vinden.

 


film 1: 11 oktober 2017 HOTEL TRANSYLVANIA
(Nederlandstalige versie)Welkom in Hotel TranssylvaniŽ, het vijf-sterren complex van Dracula, waar monsters en hun families zich kunnen uitleven en mensen niet mogen komen. Om de 118e verjaardag van zijn dochter Mavis te vieren, heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd, waaronder Frankenstein en diens vrouw, de Mummie, de Onzichtbare Man en de familie Weerwolf. Voor Dracula is het geen probleem om deze legendarische griezels te entertainen, maar als een gewone jongen het hotel binnenkomt, wordt het pas echt feest.Deze filmnamiddagen gaan altijd door op woensdagnamiddag van 14u. tot 16u. in het Dorpshuis ‘DE STER’ Engelstraat 54 Ichtegem

Je kan lid worden van onze Kinderfilmclub door  € 3 per gezin te betalen en dan komen alle kinderen van het gezin naar de film voor slechts  € 2  per persoon, per film. Wie geen lid is, mag uiteraard ook naar de film komen, maar betaalt dan € 3.
Kinderen van Bondsleden genieten gratis toegang voor de eerste film als ze hun lidkaart tonen aan de ingang. Per filmnamiddag krijgt elk kind een stempel. Wie voldoende stempels heeft, komt dan gratis naar de laatste film van het filmseizoen !!!

Snoep en drank meebrengen is verboden. Tijdens de pauze kan je een drankje kopen (coca, limonade, water) tegen 1 euro.   En we voorzien dit jaar ook weer een extraatje voor onze laatste voorstelling.

Inschrijven kan via www.gezinsbondichtegem.be  of via de plaatselijke scholen.
Je kan ook terecht bij Katy Diet, J.Duponlaan 27 (051582697) of Mieke Allary, Oostendesteenweg 30 (051582669)