ACTIVITEIT GEZINSBOND ICHTEGEM
 

Terug
34ste PAASEIERENRAAP !!!   Paaszaterdag 31 maart 2018
om 10.30u. voor alle kleuters en lagere schoolkinderen
in het kasteeldomein Rosendahl, Moerdijkstraat


HET BONDSBESTUUR WENST ALLE BONDSGEZINNEN
EEN VREUGDEVOL PAASFEEST !                

34ste PAASEIERENRAAP !!!   Paaszaterdag 31 maart 2018
om 10.30u. voor alle kleuters en lagere schoolkinderen
in het kasteeldomein Rosendahl, Moerdijkstraat

Opnieuw nodigen we al onze bondskinderen vanaf  geboortejaar 2015 tot en met 2006 uit om op paaszaterdag in het prachtige kasteeldomein Rosendaal paaseieren te komen zoeken! Maar ook de ouders en oudere kinderen zijn welkom op onze paasaperitief!

Hoe deelnemen?
Je kan bij voorkeur inschrijven via onze website  www.gezinsbondichtegem.be en 3 euro per gezin storten op rekening BE51 0680 7144 4062  van Gezinsbond Ichtegem met vermelding van naam + klas + paaseieren. Je kan ook inschrijven bij onze penningmeester Nico Wynthein, Panoramastraat 12 tel. 051/48.97.92  Doe het voor maandag 26 maart !

We vragen je wel nauwkeurig in te vullen wie meekomt! Vergeet ook niet het geboortejaar in te vullen.

We zijn heel blij dat we opnieuw in het kasteeldomein paaseieren kunnen zoeken. Oprechte dank aan de eigenaar! De kleuters zoeken per leeftijdsgroep in een afgebakend gedeelte van het bosje samen met hun ouders.  De lagere schoolkinderen komen zoeken in een ander deel van het bos,  zonder hulp van ouders of wie dan ook! 


Bij inschrijving ontvangt ieder kind een deelnamekaartje dat recht geeft op een drankje en een zak lekkere chocolade eieren. Eerst zoekt iedereen zoveel mogelijk gekleurde nepeieren in het bos. Als alle eieren gevonden zijn, krijg je een drankje en kan je  bij de paashaas een zak chocolade-eieren afhalen in ruil voor je deelnamekaartje!  De ouders en oudere kinderen genieten tijdens het zoeken van de jongere kinderen van een paasaperitief !
De kinderen van eerste tot en met zesde leerjaar zoeken om het meest eieren. De winnaars per leeftijdsgroep, krijgen er een lekkere paashaas bovenop! Breng een mandje mee te brengen om de gevonden eieren in te leggen! Ook laarzen kunnen goed van pas komen!

Bij al te slecht weer verwachten we alle deelnemers op de overdekte speelplaats van Gemeenteschool De Bever, Engelstraat 52, waar  het aperitief wordt geschonken en de paaseieren uitgedeeld.We vragen je wel nauwkeurig in te vullen wie meekomt! Vergeet ook niet het geboortejaar in te vullen.
 
INSCHRIJFSTROOK

deelname paaseieren rapen: (* verplichte velden)

Naam gezin *
Adres *
Postnr Gemeente
Lidnummer *  
Kind(eren) *
Naam Voornaam*

Geboortedatum
(DD/MM/JJJJ) *

Geslacht
(jongen
/meisje)
*
klas*

Aantal volwassenen


E-mail adres *
Opmerkingen


Terug