Activiteiten Gezinsbond

 


Onze BONDSFIETSCLUB in samenwerking met Dorpshuis De Ster
start zijn 30ste  fietsseizoen op woensdag 4 april 2018 !!!

Nieuwe co÷rdinator: Luc en Christa Debecker-Bolle, Jagersstraat 5  0468/145922

Onze Bondsfietsclub nodigt opnieuw uit voor een wekelijkse afspraak elke woensdag tussen april en oktober.  We vonden een nieuw koppel Luc en Christa bereid om onze Fietsclub, samen met onze trouwe baankapiteins Roger, Wilfried, Gilbert, Freddy en Patrick, verder in goede banen te leiden! Hartelijk welkom! Hopelijk houden ze het evenveel jaren vol als Roger en Maria: 19 jaar!
We verzamelen telkens op woensdagnamiddag tegen 13.45 uur aan de dorpshuis De Ster, Engelstraat 54,  voor een aangename, ontspannende fietswandeling van om en bij de 30 km tegen gezapig tempo. Iedereen kan en mag mee! Jong en minder jong! Samen uit, samen terug thuis tegen ten laatste 17 uur. Onderweg voorzien we een sanitaire en koffiestop om wat bij te komen en bij te praten!
Zowel elektrische als gewone fietsen zijn welkom! Iedereen kan en mag mee! Gezelligheid is troef en ondertussen maken we de stramme spieren los en steken een frisse neus op. De fietstochten gaan altijd door tenzij het pijpenstelen regent!
Elke tocht wordt deskundig voorbereid en begeleid door onze baankapiteins!
Opnieuw werken we met een extra voordelige tienrittenkaart, de eerste kaart kost 12 euro voor Bondsleden, 14 euro voor niet-leden. In dit bedrag is ook een degelijke ongevallenverzekering inbegrepen voor het hele fietsseizoen. De tweede en volgende kaarten kosten slechts respectievelijk 7 en 9 euro

Alle Ziekenfondsen voorzien een jaarlijkse teruggave van een gedeelte van de deelnameprijs voor sportactiviteiten voor senioren. Als lid van de Gezinssport Vlaanderen voldoen wij aan alle voorwaarden. Je mag dus op het einde van het fietsseizoen je formulier van je Ziekenfonds bezorgen om te laten invullen! Het grootste gedeelte van je deelnamebedrag krijg je via je Ziekenfonds terugbetaald!

Er wordt gefietst van woensdag 4 april 2018 tot en met woensdag 26 september 2018. Alle trouwe deelnemers worden met een trofee gehuldigd op het 30ste Fietsfeest dat doorgaat op vrijdag 19 oktober 2018  om 12 uur in Feestzaal ‘t Wit Paard.

We verwachten alle fietsliefhebbers op woensdag 4 april om 13.45 uur stipt aan de Ster voor onze eerste fietstocht van het 30ste seizoen! Nieuwe fietsliefhebbers zijn heel hartelijk welkom!!!